Logo Záhorská Bystrica
Moderná v tradíciách

Vyhlasovanie od 29.6.2018

mikrofon

Oznamy:

  1. Spoločnosť Centrop s.r.o. ako investor jednoduchých pozemkových úprav

 v časti katastrálneho územia Záhorskej Bystrici a v časti katastrálneho územia  Devínskej Novej Vsi (ďalej len „JPÚ ZB a DNV“)

Vám týmto oznamuje, že v dňoch od 2. júla 2018 do 10. augusta 2018  bude prebiehať na Okresnom úrade Bratislava, pozemkovom a lesnom odbore, Tomášikova 46, 832 05 Bratislava prerokovávanie návrhu nového usporiadania pozemkov v obvode projektu JPÚ ZB a DNV. Dotknutým vlastníkom pozemkov zašle Okresný úrad Bratislava, pozemkový a lesný odbor pozvánku doporučene do vlastných rúk s opakovaným doručením.

V prípade nejasností, alebo ak Vám pozvánka nepríde na Vašu adresu do konca júna,  resp. ak ste zmenili adresu, ste dedičom a ešte neprebehol zápis dedičského konania do katastra nehnuteľností zdvorilo Vás žiadame, aby ste kontaktovali Okresný úrad Bratislava, pozemkový lesný odbor tel.09610 46557, 09610 46561 email:tomas.kois@minv.sk, alebo spoločnosť Agrocons Banská Bystrica, s.r.o. tel. 0915 085 383, email: agroconsbb@stonline.sk.

  1. Pripomíname vlastníkom nehnuteľností v Záhorskej Bystrici, aby si udržiavali svoje pozemky pokosené. Vlastník nehnuteľnosti je povinný odstraňovať burinu počas celého vegetačného obdobia, odstraňovať invázne druhy rastlín, zamedziť ich opätovnému šíreniu a zabezpečiť kosenie pozemku do začiatku kvitnutia. Táto povinnosť sa vzťahuje aj na verejné priestranstvo od oplotenia nehuteľnosti až po krajnicu vozovky, t.j. na spevnené plochy, pásy zelene, brehy a odvodňovacie rigoly.

Súčasne vás žiadame, aby ste rešpektovali nedeľný pokoj a v tento deň nevykonávali rušivé činnosti akými sú kosenie trávy, pílenie dreva a hlučná stavebná činnosť.

 

Pozvánky:

  1. Vážení Bystričania a hostia, dovoľujeme si vás pozvať na Bystrické malé hody, ktoré sa uskutočnia na Námestí Rodiny. Dnes pozývame celé rodiny na premietanie letného kina o 21hodine na rozprávku Paddington II.

Bystrické malé hody budú tento rok nielen o zábave pre dospelých. Pre deti sme pripravili na sobotné popoludnie veselý zábavný program začína o 17tej hodine nielen o rozprávkach s moderátorkou Lenkou Debnárovou z TV Markíza, ktorá deťom aj zaspieva najznámejšie pesničky z rozprávok napríklad aj z Ľadového kráľovstva. Okrem súťaží a pesničiek čaká na deti skvelá kúzelnícka šou Petra Šestáka a veselá klauniáda šaša Jara, ktorý si so sebou privezie aj kamarátov Zajaca Pažroša, Turboslimáka a ďalších. O program sa tiež postará kapela Neskorý zber a farský mládežnícky spevácky zbor Heliantus zo Záhorskej Bystrice a Ragtime Jazz Band. O 20.30h sa môžete tešiť na skvelú zábavu so skupinou STARMANIA, s ktorou si nielen zaspievate tie najznámejšie slovenské i zahraničné hity ale aj zatancujete. V nedeľu 1.7. si na hodovej sv. omši pripomenieme patrónov mestskej časti Petra a Pavla. Kultúrny  program je zameraný na Ľudovú nôtu. Vystúpi Spevácky zbor Bystričan, Spevácky zbor LIMACH. Nedeľný večer uzatvára Dychová hudba Častovanka. Srdečne vás pozývame!

 

Inzercia:

  1. Ihneď po vyhlásení si na Tešedíkovej ulici môžete zakúpiť rôzne ovocie a zeleninu.

 

  1. Spoločnosť SOAR, hľadá dvoch pracovníkov na stráženie staveniska a stavby „Viacúčelová športová hala v Záhorskej Bystrici.“ Na Hagašovej ulici. Stráži sa v pracovnáý deň od 18tej do 7mej. Sobota, nedeľa, sviatok 24 hodín. Na stavenisku je bunka, obchôdzka je každú hodinu, oblečenie svoje, baterka tiež. Cena za hodinu je stanovená na 2,80 €. S vybranými uchádzačmi bude podpísaná zmluva. Predpokladaný čas stráženia 5-6 mesiacov, podľa potreby stavby. Vyžaduje sa bezúhonnosť a primeraný zdravotný stav. Záujemci hláste sa na stavbe u pána Ing. Miroslava Babiara.

 

  1. Do predajne Elektro na Námestí Rodiny v Záhorskej Bystrici hľadáme predavača / predavačku. Platové podmienky cca 480 – 680 €. Informácie na telefónnom čísle: 0911 383 385.

 

Ďakujeme za pozornosť.

júl 2024
PoUtStŠtPiSoNe
« jún   aug »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
Facebook