Logo Záhorská Bystrica
Moderná v tradíciách

Vyhlasovanie od 26.6.2018

mikrofon

Oznamy:

  1. V týchto dňoch môžete vo vašich schránkach očakávať ďalšie číslo informačníka Naša Bystrica aktual.

Dočítate sa informácie o rozšírení kapacity základnej školy

Rekonštrukcii Bratislavskej ulice

Jubilanti z OZ Klub dôchodcov oslavovali

Športové správy a aktuality

Pozvánka na Bystrické malé hody 2018

a veľa iného

Prajeme vám príjemné čítanie!

redakcia

 

  1. Klub dôchodcov v Záhorskej Bystrici oznamuje, že sú ešte tri voľné miesta na rekreáciu v Chorvátsku vseptembri tohto roku. Ak máte záujem, prihláste sa u pani Marošovej v knižnici, alebo u pani Kubíkovej na miestnom úrade.

 

Pozvánky:

  1. Pozývame vás na výstavu prác študentov Fakulty architektúry v Bratislave na tému: lokalita Ivance a ulica Čsl. tankistov. Otvorenie výstavy bude v stredu 27. júna o 17:30 h. vo vstupnej hale spoločenského domu. Výstavu otvorí starosta Jozef Krúpa a dekanka fakulty Ľubica Vitková. Následne prebehne diskusia s témou „Lokalita Ivance.“

 

  1. Vážení Bystričania a hostia, dovoľujeme si vás pozvať na Bystrické malé hody, ktoré sa uskutočnia na Námestí Rodiny. V piatok pozývame celé rodiny na premietanie letného kina o 21hodine na rozprávku Paddington II.

Bystrické malé hody budú tento rok nielen o zábave pre dospelých. Pre deti sme pripravili na sobotné popoludnie veselý zábavný program začína o 17tej hodine nielen o rozprávkach s moderátorkou Lenkou Debnárovou z TV Markíza, ktorá deťom aj zaspieva najznámejšie pesničky z rozprávok napríklad aj z Ľadového kráľovstva. Okrem súťaží a pesničiek čaká na deti skvelá kúzelnícka šou Petra Šestáka a veselá klauniáda šaša Jara, ktorý si so sebou privezie aj kamarátov Zajaca Pažroša, Turboslimáka a ďalších. O program sa tiež postará kapela Neskorý zber a farský mládežnícky spevácky zbor Heliantus zo Záhorskej Bystrice a Ragtime Jazz Band. O 20.30h sa môžete tešiť na skvelú zábavu so skupinou STARMANIA, s ktorou si nielen zaspievate tie najznámejšie slovenské i zahraničné hity ale aj zatancujete. V nedeľu 1.7. si na hodovej sv. omši pripomenieme patrónov mestskej časti Petra a Pavla. Kultúrny  program je zameraný na Ľudovú nôtu. Vystúpi Spevácky zbor Bystričan, Spevácky zbor LIMACH. Nedeľný večer uzatvára Dychová hudba Častovanka. Srdečne vás pozývame!

 

Inzercia:

  1. Spoločnosť Tchimo strechy Záhorská Bystrica príjme s nástupom ihneď správcu areálu, skladníka a brigádnikov na letnú sezónnu výpomoc. Bližšie informácie priamo v predajni Tchimo, Záhorská Bystrica. Pondelok – piatok od 7:30 do 16:00 h.

 

Ďakujeme za pozornosť.

júl 2024
PoUtStŠtPiSoNe
« jún   aug »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
Facebook