Logo Záhorská Bystrica
Moderná v tradíciách

Vyhlasovanie dňa 31.8.2017

mikrofon

Dobrý deň, Vážení občania venujte pozornosť nasledovným oznamom:

Mestská časť Bratislava Záhorská Bystrica vás pozýva na nasledovné podujatia:

Základná organizácia Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov, Starosta Mestskej časti Bratislava – Záhorská Bystrica, Miestny odbor Matice slovenskej Záhorská Bystrica vás srdečne pozývajú pri príležitosti  Výročia Slovenského národného povstania a Dňa Ústavy bude slávnostne na zapálenie Vatry zvrchovanosti o 16:00 h. pietna spomienka pri pamätníku obetí I. a II. svetovej vojny a pri Pamätníku SNP, o 17tej hodine slávnostný program a zapálenie Vatry zvrchovanosti v areály na Plácku

o 20:30 h. – na Námestí Rodiny – premietanie letného kina – rozprávka Tajný život maznáčikov

sobota 2. septembra začína Behom o pohár starostu, štart je o 10tej hodine na Námestí Rodiny. Registrácia je o 9:30 h.

Súčasťou hodového programu v sobotu 2. septembra je Na Plácku od druhej hodiny popoludní az do večera pre pripravený bohatý program v rámci šiesteho ročníka Country Rag Day. Pozývame rodiny s deťmi a priateľov prírody zajazdiť si na poníkoch, vyskúšať tvorivé dielne a namaľovať si vlastné tričko, vyskúšať si streľbu z luku, airsoft pušky, súťažiť v lese alebo s hasičmi. Podvečer zapálime skutočnú vatru a o hudbu sa postará živá kapela Okey. Pripravený je guláš, pealla od Miguela a občerstvenie. Na podujatie pozýva občianske združenie Bystrický svet najmenších v spolupráci s Mestskou časťou ZB a Magistrátom.

Prvý ročník hodového turnaja vo futbale začína o 13tej hodine na futbalovom ihrisku.

Popoludní o 17.30 h. začína kultúrny program na Námestí Rodiny: vystúpia Spevácky zbor Bystričan, tanečná škola Andalucia, speváci Hruškovci, skupina Hangoni a YPS. V letnom kine sa bude premietať film Božská Florence. Hody pokračujú diskotékou v štýle Latino Americano party.

V nedeľu vás pozývame na Hodovú svätú omšu do kostola sv. Petra a Pavla. Popoludní  o 16tej hodine na futbalovom ihrisku zápas odohrajú MKF Slovan Záhorská Bystrica a ŠK Čataj. Podvečer o 19 tej hodine sa môžete tešiť na koncert skupiny  Reg time jazz band na Námestí Rodiny.

júl 2024
PoUtStŠtPiSoNe
« jún   aug »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
Facebook